Do you need help?

Kundservice med ansvar för långsiktig planering

Position description

Enics Västerås är en resultatenhet med 360 medarbetare som tillhör den globala Enicskoncernen. Vi söker en Customer Service Officer (CSO) till vår kundserviceavdelning. Som CSO är du spindeln i nätet för frågor som rör kundbehov, leveranser och kundservice – du står i frontlinjen mot vår marknad. Internt så är du i kontakt med samtliga delar av verksamheten och rollen erbjuder stora möjligheter att påverka och att arbeta tvärfunktionellt.

 

Vi söker dig som brinner för kundnöjdhet, har hög simultanförmåga och som ingjuter förtroende hos andra. Vi ser gärna att du har kunskaper inom olika planeringsteorier och dess inverkan på verksamheten. Du har helst en eftergymnasial utbildning inom logistik eller teknik eller har förvärvat motsvarande erfarenhet i arbetslivet. Annat som värdesätts är kunskaper i grundläggande företagsekonomi och ERP-system. Det viktigaste är dock att du är rätt person för jobbet och att du trivs med dess tydligt omväxlande karaktär, med många kontaktytor, samtidigt som du uppskattar det analytiskt inriktade arbetet med att analysera kundbehov och översätta det till försäljning.

 

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, driven och självgående. Du trivs i en organisation där eget ansvar och lagarbete värderas högt. Du har en god förmåga att prioritera och att fatta snabba beslut. Vidare så har du har goda kunskaper i både engelska och svenska, samt behärskar Microsoft Office-paketets samtliga delar, speciellt MS Excel.

 

Vi erbjuder ett spännande jobb, i en utmanande bransch som är i ständig utveckling. Vi är ett multinationellt företag, men inte större än du har möjligheten att verkligen göra skillnad. Du kommer att jobba nära i team med engagerade och drivna kollegor, där vi arbetar tillsammans för att lösa de utmaningar vi dagligen ställs inför.

 

Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat, i första hand fram till årsskiftet, men med möjlighet till förlängning. Du behöver kunna börja senast i juni månad.

 

För frågor kontakta rekryterande chef Charlotte Erlandson på telefon 070-9713072, eller på e-post charlotte.erlandson@enics.com. Sista ansökningsdag är 2019-04-28, men tjänsten kan tillsättas så snart rätt kandidat har hittats.

Company

Company name

Om Enics

Company description


Enics erbjuder tillverkningstjänster för professionell elektronik ochelektromekanik, med fokus på industriella tillämpningar. Vi erbjuder äveningenjörstjänster och lösningar för produktens hela livscykel, såsomkonstruktion, industrialisering, inköp, logistik, samt eftermarknadstjänster.Enics har 3 500 anställda i Finland, Estland, Sverige, Schweiz, Slovakien, HongKong och Kina. Den årliga omsättningen för koncernen uppgår till 550 MEUR ochhuvudkontoret är placerat i Zürich i Schweiz. Enicsmajoritetsägare är Finländska Ahlström Capital OY.


Send CV