Do you need help?

Sommarjobb i produktion

Position description

Enics Sweden AB söker sommarjobbare

Vi söker dig som vill arbeta i vår produktion under sommaren 2020

Studerar du på högskola eller universitet och söker ett intressant sommarjobb sommaren 2020?  Tycker du att det är viktigt med kvalité, ansvar, respekt och innovation? Vill du utmana oss och dig själv genom att lära, förnya och förbättra oss tillsammans? Enics växer och har många möjligheter inom företaget. Varmt välkommen och söka till oss sommaren 2020!

 

Människor är hjärtat i företaget och vår dagliga verksamhet. Du kommer arbeta tillsammans i ett team där ni tillsammans tar ansvar. Du anställs med en tidsbegränsad anställning, heltid och schemaläggs på tvåskift, dagtid eller natt utifrån verksamhetens behov.

 

Dina arbetsuppgifter

Du blir en del av ett team som arbetar i vårt processflöde och det innebär att du monterar och kontrollerar elektroniska produkter samt säkerställer leveranser till efterföljande processer och kunder. Arbetet kräver noggrannhet, vilja och förmåga till samarbete, problemlösning samt god anpassningsförmåga till nya arbetsuppgifter. Du förstår att kvalitet är viktigt och har vilja och förmåga att arbeta för ordning och reda.

Arbetsuppgifter inom produktion:

·         Manuellt montage av kretskort

·         Operatör vid automatmontage

·         Automatisk- och manuell testning av kretskort

·         Logistikarbete vid ankommande och avgående gods, samt utplock av material från förråd till produktionen

 

Egenskaper och kunskaper:

·         Gymnasie- eller högskoleutbildning inom teknik (pågående eller avslutad). Gärna med inriktning elektronik, maskin eller logistik.

·         God teknisk förståelse och mycket meriterande om du har erfarenhet inom elektronik eller liknande branscher. 

Meriterande

·         Erfarenhet av liknande arbete

·         Kunskap/förståelse för produktionsprocesser

·         Komponentkännedom och/eller ritningsläsning

·         Lödcertifikat

·         Trucktillstånd

 

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du berättar vem du är och varför du vill sommarjobba hos oss.

 

Frågor om tjänsten, vänligen kontakta:

HR-Specialist Teresia Magnét via mail: teresia.magnet@enics.com  

 

Enics är en av världens största kontraktstillverkare inom elektronik (EMS). Våra kunder finns bl. a inom energi, industriell automation och transport. Vi är totalt ca 3 700 medarbetare på våra fabriker i sex olika länder – Kina, Estland, Finland, Slovakien, Sverige och Schweiz. Den årliga omsättningen för koncernen uppgår till 543 MEUR och huvudkontoret är placerat i Zürich, Schweiz. På fabriken i Västerås är vi ca 300 medarbetare varav 230 arbetar i produktionen. Vi är hjärtat i industriell elektronik – vi tillhandahåller integrerade livscykeltjänster från idé till design, tillverkning och utökad produktlivscykel. Vi förändrar liv och företag. Vi fokuserar på kvalitet, kostnadseffektivitet och service. Vi tror på människor – kontinuerligt lärande, öppenhet och att vara målmedvetna tillsammans. Läs gärna mer på www.enics.com

Company

Company name

Enics Sweden


Send CV